וריאציות טעמים: ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו רוזמרין או טימין לטעם נוסף.
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים את קמח הטף, קמח השקדים, קמח פשתן, מלח, אבקת שום ואבקת בצל.
מוסיפים את המים ושמן הזית למצרכים היבשים. מערבבים עד לקבלת בצק. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים, כפית אחת בכל פעם.
מניחים את הבצק בין שני דפי נייר אפייה. רדדו אותו לעובי של כ-3 מ"מ.
מסירים את דף נייר האפייה העליון. השתמשו בסכין או חותכן פיצה כדי לחתוך את הבצק לריבועים קטנים או השתמשו בכוס או קערה כדי לחתוך צורות עגולות.
למתכונים נוסיפים היכנסו לאתר של דארן קלוגמן