עוגיות

קונדיטוריות בירושלים

תרבות הפטיסרי והקונדיטוריה הישראלית התפתחה מאוד בשנים האחרונות ולראיה עיר הבירה מתהדרת במספר מרשים של קונדיטוריות בירושלים בעלות אופי מתקתק משובח, שגורם לכל אחד ואחת להתמכר.

בין סמטאות העיר העתיקה, השווקים התוססים והכיכרות הצפופים, תוכלו למצוא פינות חן מתוקות המטפחות את תרבות הקפה והפטיסרי במגוון קונדיטוריות בירושלים.

כל קונדיטוריה מציעה את רפרטואר הלחמים, המאפים המלוחים ומיני הקינוחים המיוחדים לה, כך שכל ביקור פותח בפני הצרכנים עולם חדש של טעמים מתוקים משובחים.

ארסנל העוגות האופייני של קונדיטוריות בירושלים יכלול בדרך כלל את המוצרים הבאים:

  • מאפים מלוחים – מיני קישים, מיני לחמים, מיני כעכים, מיני עוגיות מלוחות, בורקסים, פוקצ'ות, חטיפים מלוחים כגון:בויוס, עוגיות גבינה, מקלות גבינה בולגרית, ביוקוס ועוד.
  • מאפים מתוקים – קוראסונים (חמאה ושוקולד), עוגיות (עוגיות ריבה, עוגיות טחינה, עוגיות מקרון שקדים, אלפחורס, עוגיות שוקולד, עוגיות חמאה, בראוניז, מעמולים, נשיקות ועוד), עוגות (עוגות גבינה, עוגת תפוחים, עוגת תותים, עוגות שמרים, עוגות דבש, עוגות שוקולד ועוד), טורטים, רולדות, מוסים, פאטיפרים, פרפה, גנש שוקולד, פחזניות, קרפים, מאפינס, קאפ קייקס ועוד.
  • מיני קינוחים – קראמבל תפוחים, קרם שניט, קרם ברולה, וופל בלגי, סופלה שוקולד, בקלוואה, טראפלס, שטרויזל, גלידות ועוד.

אם אתם מחפשים את חווית הקפה האולטימטיבית אנו ממליצים לכם לעשות טיול טעימות חווייתי בעקבות קונדיטוריות בירושלים בעלות אופי ייחודי. בין סמטאות הבירה שזורים מיני בתי מאפה וקונדיטוריות אינטימיות המציעות מגוון רחב של פטיפורים, מאפים מתוקים וקינוחים מסוכרים חלומיים.

קונדיטוריות בירושלים מומלצות

אז נתחיל ברשימת המאסט של קונדיטוריות בירושלים מומלצות שכל חובב עוגות מתחיל חייב לבקר בהן והן: לה קוואזין הצרפתית השוכנת ברחוב עזה 20, בן עמי הוותיקים השוכנים ברחוב בית הדפוס 12, הלחם של תומר בשכונת קטמון הישנה, קפה אביחיל בשכונת מלחה, מאפיית נחמה ברחוב זוננפלד בירושלים, דובשנית השוכנת ברחוב הפלמ"ח 42 ומגדניית פרש השוכנת בקריית יובל. מחפשים המלצות נוספות? בקרו ברשימת הקונדיטוריות בירושלים של אתר 2eat.

מהם הקריטריונים לקונדיטוריה מוצלחת?

אם חשקה נפשכם במציאת קונדיטוריה מן המעלה הראשונה, הנה הפרמטרים שיסייעו לכם בקביעה:

  • שף קונדיטור מקצועי – הקריטריון הראשון במעלה להכתרת קונדיטוריה טובה ומוצלחת הוא נושא ההכשרה המקצועית של השף קונדיטור. ככל שמדובר בקונדיטור בעל שם שעבר הכשרות וקורסים בארץ ובחול בתחום הפטיפוריה כך מדובר בקונדיטוריה איכותית ויוקרתית יותר.
  • תחום התמחות – לכל קונדיטוריה ירושלמית תחום התמחות ספציפי לה המייחד אותה מאחרות. כך למשל תוכלו למצוא קונדיטוריות המתמחות בקינוחים ומאפים בריאים, קונדיטוריות בירושלים המתמחות בפטיפורים או פרלינים, קונדיטוריות המתמחות בעוגות או עוגיות וקונדיטוריות המתמחות בקישים, מיני מאפים מלוחי ועוד.
  • שירות ויחס אישי - יחס ושירות אדיב הוא קרטריון העשוי להשפיע לרעה או לטובה על החווייה כולה. ולכן, קונדיטוריות בירושלים איכותיות הן קונדיטוריות המיישמות חזון של שירות ויחס אישי, חם ולבבי ללקוחות.
  • שיק וטאץ' עיצובי – קריטריון שהופך לטעמי את החווייה הרגילה לחווייה משמימה הוא נושא העיצוב של חלל הקונדיטוריה. כיום ניתן למצוא בירושלים קונדיטוריות אינטימיות המעוצבות בשיק פריזאי, אנגלי או ים תיכוני המשדרג את תענוגות המתוקים באלף מונים.

לסיכום, אם בא לכם לעשות טיול בהרי ירושלים, לנשום אוויר צלול כיין, לטייל בין סמטאותיה הצרות של ירושלים ולטעום מיני מאפים מתוקים אגדתיים כל שעליכם לעשות הוא לבחור מספר קונדיטוריות בירושלים מנצחות וליהנות מכל ביס ורגע מתוק.

שתף תוכן זה עם חבריך!
 

עוגיות

מתוקים לחגים

עוגות

קונדיטוריות